FAQ

Veelgestelde vragen - Studio Aromatic

Veelgestelde vragen

Bestellingen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen, selecteer je het gewenste product en voeg je het toe aan je winkelwagen. Ga vervolgens naar de afrekenpagina en volg de instructies om je bestelling te voltooien.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen of je bestelling te annuleren voordat deze is verzonden. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice voor hulp.

klantenservice@studioaromatic.com

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, ideal, bancontact, sofort, Apple pay, Google pay. Bij het afrekenen kun je de gewenste betaalmethode selecteren.

Is mijn betaling veilig?

Ja, je betaling is veilig bij Studio Aromatic. We maken gebruik van beveiligde verbindingen en betrouwbare betaalproviders om de privacy en veiligheid van je gegevens te waarborgen.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten variëren afhankelijk van het afleveradres en de geselecteerde verzendmethode. De exacte kosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Bij aankoop vanaf €100,00 is het voor Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzenden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

De levertijd is afhankelijk van je locatie en de geselecteerde verzendmethode. In de meeste gevallen streven we ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden.

Retouren en ruilen

Kan ik een product retourneren of ruilen?

Ja, we accepteren retouren en ruilingen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Raadpleeg ons retourbeleid voor gedetailleerde instructies en voorwaarden.

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Neem contact op met onze klantenservice om een retour of ruil aan te vragen. Zij zullen je begeleiden bij het proces en eventuele vragen beantwoorden. Retourzending zijn op kosten van de klant.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of door het invullen van het contactformulier op onze website. Zie onze contactpagina voor alle contactinformatie.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 18.00. We streven ernaar om binnen 3 uur op je bericht te reageren.