Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Studio Aromatic!

We zijn verheugd om je te verwelkomen op onze website en we willen ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt tijdens je bezoek. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen, opmerkingen en eventuele problemen die je kunt tegenkomen.

Veelgestelde vragen

Om je tijd te besparen, hebben we een sectie met veelgestelde vragen samengesteld waar je mogelijk antwoorden op je vragen vindt. Deze sectie wordt regelmatig bijgewerkt en bevat informatie over bestellingen, betalingen, verzending en retourneren.

Contact opnemen

Als je geen antwoord kunt vinden op je vraag in onze veel gestelde vragen sectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en te zorgen voor een snelle en bevredigende oplossing. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of door het invullen van het contactformulier op onze website.

E-mail: klantenservice@studioaromatic.com
Telefoon: +31 622550782
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur

(bestellingen worden iedere dag verwerkt!)

Retourneren en ruilen

We begrijpen dat je mogelijk een artikel wilt retourneren of ruilen. We hebben een eenvoudig en duidelijk retourbeleid dat ervoor zorgt dat je tevreden bent met je aankoop. Voor meer informatie over het retourproces verwijzen we je graag naar onze 'Retourneren en Ruilen' pagina.

Feedback

We hechten veel waarde aan jouw mening en feedback. Als je suggesties hebt om onze service te verbeteren of als je een positieve ervaring met ons wilt delen, neem dan gerust contact met ons op. We streven ernaar om continu te groeien en te evolueren op basis van de behoeften en wensen van onze gewaardeerde klanten.

Bedankt voor het kiezen van Studio Aromatic. We kijken ernaar uit om je te helpen en je een uitzonderlijke online winkelervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,
Het klantenserviceteam van Studio Aromatic