Wie zijn wij

Welkom bij Studio Aromatic!

Wij zijn een gepassioneerd team dat na 35 jaar in de luxe modebranche te hebben gewerkt, besloot om iets nieuws te beginnen. Door de impact van de coronapandemie realiseerden we ons dat er meer in het leven is. Daarom hebben we besloten om onze winkel, inka's fashion & lifestyle, na meer dan 35 jaar te sluiten.

Passie voor unieke parfums

Tijdens onze jaren in de mode-industrie hebben we een speciale liefde ontwikkeld voor o.a. het merk Morph en hun prachtige parfums. Als gevolg hiervan hebben we Morph-producten al 6 jaar lang met veel plezier verkocht in onze kledingwinkel. We hebben een trouwe klantenkring opgebouwd, zowel online als in de winkel.

Een nieuw hoofdstuk

Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Studio Aromatic is ons nieuwe platform dat voorlopig volledig gewijd is aan het merk Morph-parfum. Je kunt nog steeds terecht op www.inkasmode.com om Les Ecuadors en Morph-producten te kopen, maar nu hebben we ook www.studioaromatic.com gelanceerd. Ontdek en geniet van de betoverende wereld van Morph op ons nieuwe platform.

 

Studio Aromatic

Jouw Bestemming voor niche Parfum

Ontdek de Magie van Morph Parfum bij Studio Aromatic

Studio Aromatic verwelkomt je in de betoverende wereld van Morph Parfum. In onze online parfumwinkel vind je een uitgebreide collectie van o.a. Morph Parfum, waaronder de geliefde varianten zoals Morph Zeta en Morph Animal. Morph Parfum zijn geschikt voor zowel dames als heren. We streven naar diversiteit, zodat je gegarandeerd een geur vindt die perfect bij jou past.

Kwaliteit en Betaalbaarheid Hand in Hand

Bij Studio Aromatic geloven we in de kracht van kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom hebben we bewust gekozen voor Morph Parfum, dat bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze collectie biedt hoogwaardige geuren die je zelden tegenkomt in deze prijsklasse. Geniet van luxe en exclusiviteit zonder concessies te doen aan je budget.

De Perfecte Keuze voor Parfumliefhebbers

Met onze nadruk op kwaliteit, diversiteit en betaalbaarheid, is Studio Aromatic de ultieme bestemming voor parfumliefhebbers. Laat je betoveren door de onderscheidende geuren die je zelfvertrouwen en persoonlijkheid accentueren. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde en sensuele geur of juist naar een frisse en energieke variant, bij Studio Aromatic vind je het allemaal. Kies voor Studio Aromatic en ontdek de magie van geuren die jouw verhaal vertellen en je laten stralen. Bezoek ons op www.studioaromatic.com voor een onvergetelijke geurbeleving.